ŠETNJA KROZ VEKOVE

ŠETNJA KROZ VEKOVE

September 27, 2019 Uncategorized 0

Nastavljena je realizacija projekta Politehničke škole Interdisciplinarna sekcija – Šetnja kroz vekove (uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice).

Prioritet projekta je podsticanje vannastavnih aktivnosti, organizovano i stručno vođeno slobodno vreme učenika u vannastavnom periodu putem sekcija i kulturnih i drugih sadržaja.

Opšti cilj programa/projekta je da učenici kvalitetno i kreativno provode vannastavni period uz prikazivanje rezultata rada koji ostaju kao izložba koja će biti dostupna svim zainteresovanim školama i/ili ustanovama.

U četvrtak, 26. septembra, nakon pozdravne reči koordinatora projekta i direktora Politehničke škole Ise Planića, profesori Stela Šarović, Natalija Trbović Toljagić i Srđan Milodanović održali su interdisciplinarno predavanje.

Učenici su upoznali istorijski, društveni i umetnički kontekst svake epohe, a zatim odlučili koju će dodatno istražiti i predstaviti. Bili su prisutni učenici  odeljenja GFP 1-10, AT 2-1, LT 3-11, GI 4-1 i GFP 4-11.

Foto: Tara Kovačević LT311

EnglishHungary