DVA REPUBLIČKA TAKMIČENJA U ISTOM GRADU

Tehnička škola Mileva Marić – Ajnštajn iz Novog Sada je od 19. do 21. aprila bila domaćin dva republička takmičenja: XXIII Republičkog takmičenja učenika srednjih stručnih škola u području rada hemija, nemetali i grafičarstvo, u području rada grafičarstvo, kao i XXI Republičkog takmičenja u području rada šumarstvo i obrada drveta. Na takmičenju grafičara je učestvovalo 8 srednjih škola, a osam učenika naše škole postiglo je zapažene rezultate. U pojedinačnoj konkurenciji, učenik Tamaš Molnar GFT 4/10 u kategoriji tehničar za grafičku pripremu osvojio je treće mesto, kao i Iris Andrašić GFT 3/8 u kategoriji fotograf.

U ekipnoj konkurenciji, tehničari za grafičku pripremu i fotografi su bili drugi, dok su tehničari grafičke dorade ostvarili treće mesto.

Na takmičenju u području rada šumarstvo i obrada drveta, učestvovalo je devetoro naših učenika. U kategoriji finalna obrada drveta, učenici Ivana Matić TON 2/5, Vukašin Pjevalica TON 3/5 i Nikoleta Crnković TON 3/5 osvojili su drugo mesto, kao i Anđela Gajić TPA 4/11 u kategoriji dekorativna dendrologija i cvećarstvo. Katarina Gršić TON 2/5 bila je treća u tehničkom crtanju, a isto mesto je postigao i tapetar Slađan Daraboš D 2/7.

Svim takmičarima čestitamo!

Categories: Uncategorized

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress