PREZENTACIJA KERROCK-a

Učenici građevinskih odeljenja Politehničke škole danas su imali mogućnost da prisustvuju zanimljivoj prezentaciji na kojoj je predstavljen kerrock – moderan kompozitni materijal, kojeg čine aluminijum hidroksid i akril. Kerrock se koristi se u opremanju enterijera i eksterijera, i idealan je za izradu radnih površina u kuhinjama, kupatilima i javnim objektima. 

Fotografije se nalaze u Galeriji slika.

Categories: Uncategorized

OTVORENA VRATA

Naša škola je otvorila vrata učenicima osmih razreda iz svih osnovnih škola iz Subotice i njene okoline u četvrtak, 4. aprila 2019. godine.
Budući srednjoškolci su se kroz učešće u raznim aktivnostima upoznali sa načinima rada, obrazovnim profilima, ali i vannastavnim aktivnostima u Politehničkoj školi – posetili su mnogobrojne kabinete i radionice, razgovorali su sa nastavnicima, psihologom i pedagogom, kao i učenicima Politehničke škole, o svim mogućnostima obrazovnih profila, koji su im dostupni ukoliko upišu neko od 4 područja rada: geodezija i građevinarstvo, šumarstvo i obrada drveta, hemija, nemetali i grafičarstvo, kultura, umetnost i javno informisanje.

Fotografije se nalaze u Galeriji slika.

Categories: Uncategorized

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress