PREZENTACIJA FIRME FASADA Texo

Politehničku  školu posetila je FASADA Texo iz Stare Pazove i na praktičan način prezentovala dekorativne podloge i premaze za zidne površine kojima raspolažu. Naši učenici naučili su najpopularnije tehnike dekorisanja zidova i jedva čekaju da se oprobaju u novim veštinama.

Categories: Uncategorized

JA BIRAM

Krajem februara, u Politehničkoj školi je boravila ekipa RTV 1, a povod je bio prilog za emisiju Ja biram – namenjenu osmacima, u okviru koje je predstavljen profil operatera za izradu nameštaja.

Emisiju snimanu u jednoj od firmi gde se obavlja stručna praksa, možete pogledati na linku RTV-a

http://media.rtv.rs/sr_lat/ja-biram/45951

http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/ja-biram-operater-za-izradu-namestaja_1006893.html

Categories: Uncategorized

PREZENTACIJA KERROCK-a

Učenici građevinskih odeljenja Politehničke škole danas su imali mogućnost da prisustvuju zanimljivoj prezentaciji na kojoj je predstavljen kerrock – moderan kompozitni materijal, kojeg čine aluminijum hidroksid i akril. Kerrock se koristi se u opremanju enterijera i eksterijera, i idealan je za izradu radnih površina u kuhinjama, kupatilima i javnim objektima. 

Fotografije se nalaze u Galeriji slika.

Categories: Uncategorized

OTVORENA VRATA

Naša škola je otvorila vrata učenicima osmih razreda iz svih osnovnih škola iz Subotice i njene okoline u četvrtak, 4. aprila 2019. godine.
Budući srednjoškolci su se kroz učešće u raznim aktivnostima upoznali sa načinima rada, obrazovnim profilima, ali i vannastavnim aktivnostima u Politehničkoj školi – posetili su mnogobrojne kabinete i radionice, razgovorali su sa nastavnicima, psihologom i pedagogom, kao i učenicima Politehničke škole, o svim mogućnostima obrazovnih profila, koji su im dostupni ukoliko upišu neko od 4 područja rada: geodezija i građevinarstvo, šumarstvo i obrada drveta, hemija, nemetali i grafičarstvo, kultura, umetnost i javno informisanje.

Fotografije se nalaze u Galeriji slika.

Categories: Uncategorized

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress