DANI GRAĐEVINARSTVA

Manifestacija pod nazivom DANI GRAĐEVINARSTVA održava se 14.  i 15. marta 2019. godine u prostorijama Građevinskog fakulteta, koju je svečano otvorio Mihalj Njilaš, pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice

Na manifestaciji učestvuju Građevinski fakultet iz Subotice, Politehnička škola, Privredna komora Srbije, kao i kompanije građevinske operative, projektni biroi i proizvođači građevinskog materijala: Masterplast, Nort inženjering, Termoprojekt, Suport, SMB gradnja, Javornik, Jumol, Izgradnja Filipović, Terah, DG inženjering, Majur iz Subotice, Keramika Kanjiža.

Nakon otvaranja, organizovana je tribina pod nazivom „Privreda i obrazovanje u građevinarstvu“ na kojoj se razgovaralo o mogućnostima povezivanja obrazovanja i osposobljavanja kadrova u građevinskoj struci, a za učenike 7. i 8. razreda osnovnih škola i srednjoškolce predviđene su interaktivne radionice koje imaju za cilj promovisanje ove struke i obrazovnih profila srednje škole i Građevinskog fakulteta.

Fotografije se nalaze u Galeriji slika.

 

 

 

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress