PREDSTAVLJANJE KNJIGE GRAFIČKIH STANDARDA

Profesor stručnih grafičkih predmeta, grafički dizajner Mirjana Mitrić, promovisala je knjigu standarda Politehničke škole, u okviru 12. Međunarodnog sajma privrede, u petak, 1. juna 2018. godine, u Hali sportova u sali za konferencije.
Knjiga standarda predstavlja dokument kojim se definišu i uspostavljaju grafički i drugi standardi vezani za vizuelni identitet firme, a naša škola je jedinstvena po kreiranju ovog dokumenta.

Categories: Aktuelnosti

MATURSKO VEČE

Maturanti Politehničke škole svečano su proslavili matursko veče u petak, 1. juna 2018. godine, u restoranu “Spartak”. Nakon okupljanja kod Plave fontane i fotografisanja sa roditeljima i prijateljima, usledila je zabava puna mladosti, lepote i radosti, koja je započela tradicionalnim plesom odeljenjskog starešine sa učenikom i, uz dobro raspoloženje i muziku, trajala do kasno u noć.

Fotografije se nalaze u Galeriji slika.

 

Categories: Aktuelnosti

SPORAZUM O MEĐUNARODNOJ SARADNJI

Sporazum o međunarodnoj saradnji Politehničke škole sa Tehničkom školom industrijskih tehnologija i menadžmenta Čajkovski i Industrijskim koledžom Čajkovski, iz grada Čajkovski, udaljenog 3300 km, u Permskoj oblasti, u Rusiji, potpisan je 25. maja 2018. godine.

Potpisivanje ovog sporazuma, pokrenutog na inicijativu ruskih obrazovnih institucija, predstavlja osnovu za saradnju tri škole u oblasti stručnog obrazovanja, realizaciji obrazovnih, istraživačkih projekata, razmenu obrazovnih i metodoloških materijala, kao i organizovanje seminara, konferencija, master klasa i drugih aktivnosti koji promovišu razmenu iskustava u međunarodnim okvirima.

Categories: Aktuelnosti

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress