U POLITEHNIČKOJ ŠKOLI GOSTI IZ DUBROVNIKA I KARLOVCA

Politehničku školu u Subotici su od 26. do 29. oktobra posetili učenici i nastavnici iz Dubrovnika i Karlovca. U okviru nastavka saradnje Politehničke škole s hrvatskim školama, Suboticu je posetilo 11 učenika, 3 nastavnika i direktor Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik, kao i 2 učenika i direktorica Mješovite industrijsko-obrtničke škole Karlovac. Gosti su bili smešteni na Etno-salašu Balažević u Tavankutu, a za vreme boravka razgledali su najznačajnije subotičke turističke lokacije.

Bila je ovo prilika za druženje učenika Politehničke škole Subotica smera arhitektonski tehničar, koji pohađaju nastavu na hrvatskom jeziku, s vršnjacima iz hrvatskih škola u kojima se sprovode obrazovni programi za ista ili slična zanimanja. Osim učenika, priliku za razmenu iskustava, nastavnih metoda i sredstava, iskoristili su i nastavnici, otvarajući vrata novim saradnjama, ukazavši na njihovu višestruku korist i važnost.

 

 

Categories: Uncategorized

POSETA KAPOŠVARU

Grupa učenika naše škole bila je od 9. do 13. oktobra 2017. u pratnji nastavnika u gostima Stručne gimnazije Lamping Jožef iz Kapošvara.

Pored obilazaka znamenitosti tog krja, učenici su učestvovali u zajedničkim radionicama na kojima su crtali detalje Palate duga.

Categories: Uncategorized

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress