IZLET – PRIRODA, DUHOVNOST I NAUKA


U petak, 24.03.2017. godine, učenici odeljenja GFP 1/11 naše škole uputili su se na jednodnevnu stručnu ekskurziju, u pratnji odeljenjskog starešine Miodraga Doroslovačkog i Darka Ivkovića, nastavnika verske nastave.

Posetili su Sabornu crkvu Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima, šetali po Fruškoj gori, prošavši kroz Dvorsku baštu, nekada botaničku baštu, jedinstvenu prirodnu učionicu, bili su na Stražilovu, poznatom fruškogorskom izletištu, a zatim na Fakultetu tehničkih nauka, gde su budući tehničari za grafičku pripremu imali priliku da vide savremene digitalne mašine, mašine za sito i tampon štampu, mašine za završnu grafičku doradu, kao i računarske kabinete u kojima se izvode vežbe. Takođe, učenicima je prikazana prezentacija fakulteta i departmana za grafičko inženjerstvo i dizajn, kao i video snimak, animacije i radovi studenata.

DOROSLOVACKI

Categories: Uncategorized

BASKET TURNIR

U četvrtak, 23. marta 2017. godine, u fiskulturnoj sali Politehničke škole održano je školsko takmičenje u basketu.

Sedam ekipa od po četiri učenika se takmičilo u basketu, a prvo mesto ostvarili su Patrik Cvijin GFT 3/10, David Ibraim GFT 3/13, Radomir Ivković GFT 3/13 i Marjan Stantić VT 3/3. Drugoplasirana ekipa je bila u sastavu Saša Vukov VT 4/3, Vanja Žigić VT 3/3, Nikola Nikolić VT 3/3 i Danilo Bašić AT 4/1.

Obe ekipe su se kvalifikovale na gradsko takmičenje.

 

Categories: Uncategorized

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress