TI POKREĆEŠ RAZVOJ

Direktori i učenici Politehničke škole, Tehničke škole “Ivan Sarić” i Hemijsko–tehnološke škole govore o deficitarnim zanatskim zanimanjima tehničke struke u Subotici, u okviru projekta “Ti pokrećeš razvoj”.

Zakon o dualnom obrazovanju je donet i stupa na snagu 1. septembra 2019. godine – ovaj model obrazovanja preuzet iz Nemačke i Švajcarske, koje imaju razvijenu i stabilnu privredu, što omogućava dugoročno planiranje.

O stipendiranju učenika, mogućnostima budžetskog finansiranja obrazovanja onih koji nakon završetka trećeg stepena žele upisati 4. stepen, kao i o svim aktuelnim temama vezanim za dualno obrazovanju, pogledajte na

https://www.youtube.com/watch?v=AdBNnGTZyts&feature=youtu.be

PROJEKAT “DŽABA STE ŠVRLJALI”

Subotnje sunčano pre podne, 6. oktobra 2018. godine, bilo je idealno za novu, petu po redu, centralnu radnu akciju uklanjanja grafita i uređenja životne sredine, u okviru projekta “Džaba ste švrljali”, u organizaciji Mesne zajednice Centar 3 i Omladinskog građanskog parlamenta. Učenici Politehničke škole su bili vredni i uklanjali su u centru grada grafite sa stubova kod Maxija, doprinoseći uređenju gradskog jezgra, koje je naruženo brojnim grafitima nedolične sadržine. Ova radna akcija će se u narednom periodu, u pojedinim delovima našeg grada, kontinuirano nastaviti.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress