STRUČNA EKSKURZIJA UČENIKA DRVOPRERAĐIVAČKE STRUKE

Učenici odeljenja TON 1/5, TON 3/5, TON 4/5, D 2/7, D 3/7 i D 3/9, u petak, 9. novembra, posetili su Međunarodni sajam nameštaja, mašina i opreme u Beogradu. Sajam je bio vrlo sadržajan i, u odnosu na prethodne godine, kvantitet je prešao u kvalitet, jer je izloženo dosta masivnog reprezentativnog nameštaja svih vrsta. Naši učenici su imali priliku da se bolje upoznaju sa drvoprerađivačkom strukom i mogućnostima struke.

Pored Sajma nameštaja, učenici su sa predmetnim nastavnicima obišli i Muzej 25. maj i Kuću cveća, gde su mogli da se informišu o značajnom periodu naše istorije.

Tehničar za oblikovanje nameštaja i enterijera – ogled

  • Ovo je novi obrazovni profil koji je spolj dizajniranja i konstruisanja proizvoda od drveta.
    U ovom zanimanju se stuči znanja o organizaciji proizvodnje i izradi tehničkih osnova u proizvodnji nameštaja i enterijera. Na ovaj način se ostvaruje povezanost projektovanja, izrade i montaže enterijera.
    Obrazovanje u ovom obrazovanom profilu odvija se po reformisanom programu (ogled) koji podrazumeva izvođenje nastave po grupama, izbornu nastavu, primenu novih nastavnih metoda, kao i primenu računara u nastavi.

NASTAVNI PLANOVI

02 Tehn. za oblikov. namest. i enterijera opšti – tabele

04 Tehn. za oblikov. namest. i enterijera stručni- tabele

06 Tehn. za oblikov. namest. i enterijera opšti- stručni – tabele

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress