NAGRADE ZA NAJUSPEŠNIJE ĐAKE

Subotičkim osnovcima i srednjoškolcima, osvajačima najvećih priznanja na republičkim takmičenjima, svečano su uručene diplome i prigodne nagrade u petak, 8. juna 2018. godine, u Velikoj većnici Gradske kuće.
Među njima, diplome su primili su i učenici Politehničke škole, koji su osvojili neko od prva tri mesta na takmičenjima republičkog ranga u oblasti prirodnih i društvenih nauka, umetnosti i sporta.
Svim učenicima još jednom čestitamo!

 

 

 

 

 

https://www.subotica.com/vesti/nagrade-za-najbolje-suboticke-djake-id32200.html

 

Categories: Aktuelnosti, Takmičenja

DRUGO MESTO ZA “SMISAO ŽIVOTA”

Učenica naše škole Valentina Bačlija iz odeljenja GFT3/8 osvojila je drugo mesto na temu Život ulice na 2. Republičkom takmičenju iz oblasti klasičnih likovnih medija – fotografija za školsku 2017/18. godinu, koji je organizovala Škola za dizajn iz Beograda.
Valentina se predstavila crno-belom fotografijom pod nazivom Smisao života.
Čestitamo Valentini na izuzetnom uspehu!

 

POHVALNICE ZA NAJUSPEŠNIJE

U utorak, 29. maja, Politehnička škola je tradicionalno dodelila pohvalnice učenicima koji su učestvovali na takmičenjima i brojnim aktivnostima u toku školske 2017/2018. godine. Za veliko zalaganje i lepe rezultate, škola je ove godine dodelila 180 pohvalnica najuspešnijim i najaktivnijim učenicima.

Categories: Aktuelnosti, Takmičenja

TAKMIČENJE GENIUS

Učenici odeljenja AT42 Mate Fodor i Dorina Dukai, prezentacijom svog poslovnog plana STAROSNA DOB (ÉLETKOR),  19. maja 2018. u Novom Sadu, osvojili su prvo mesto na 11. Vojvođanskom takmičenju GENIUS iz menadžmenta.

Categories: Aktuelnosti, Takmičenja

REPUBLIČKO TAKMIČENJE IZ GEODEZIJE I GRAĐEVINARSTVA

XXIX Republičko takmičenje građevinskih i geodetskih škola, koje je organizovala Građevinska tehnička škola „Branko Žeželj“ iz Beograda,  održano je od 11. do 13. maja, a u konkurenciji 26 škola i 122 takmičara, učenici Politehničke škole su ostvarili zapažene rezultate.

U okviru praktičnih disciplina, keramičar-teracer-pećar Rihard Kermendi (G34) je osvojio drugo mesto, kao i dekorateri zidnih površina Mirjana Prćić (GI44) i Danijel Zdravković (G34). U disciplini primena računa u građevinarstvu ArchiCAD, Viktorija Bakoš (AT31) je bila treća, kao i Čaba Lerinc(AT32) u disciplini primena računa u građevinarstvu AutoCAD. Treće mesto je zauzeo i Filip Silađi (AT31) u disciplini statika i otpornost materijala.
Čestitamo svim učenicima!

 

Categories: Aktuelnosti, Takmičenja

UPEH NAŠIH FUDBALERKI

Međuokružno prvenstvo u futsalu za srednje škole održano je u Tehničkoj školi Ivan Sarić u Subotici, u četvrtak, 19. aprila 2018. godine.
U muškoj konkurenciji trijumfovala je Tehnička škola iz Bečeja, dok je u ženskoj konkurenciji najbolja bila Politehnička škola iz Subotice.
Pobednici iz obe konkurencije izborili su učešće na državnom prvenstvu, koje će se održati u Pirotu.

Categories: Takmičenja

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress