OKRUGLI STO NA TEMU DUALNOG OBRAZOVANJA

Okrugli sto na temu “Značaj dualnog i preduzetničkog obrazovanja u lokalnoj zajednici”, održan je 30. novembra 2018. godine, na Otvorenom univerzitetu, u organizaciji Socijalno ekonomskog saveta Subotica, na kojem su predstavljeni obrazovni profili naše škole, koji su deo programa dualnog obrazovanja.

Više detalja na linku:

http://yueco.rs/odrzan-okrugli-sto-na-temu-dualnog-obrazovanja/?fbclid=IwAR1U8MGGHs-83PNwrZEEtC8WTyaNpokCnG-CvVqrqt8fXLdOz90VzbZaSok

STRUČNA EKSKURZIJA UČENIKA DRVOPRERAĐIVAČKE STRUKE

Učenici odeljenja TON 1/5, TON 3/5, TON 4/5, D 2/7, D 3/7 i D 3/9, u petak, 9. novembra, posetili su Međunarodni sajam nameštaja, mašina i opreme u Beogradu. Sajam je bio vrlo sadržajan i, u odnosu na prethodne godine, kvantitet je prešao u kvalitet, jer je izloženo dosta masivnog reprezentativnog nameštaja svih vrsta. Naši učenici su imali priliku da se bolje upoznaju sa drvoprerađivačkom strukom i mogućnostima struke.

Pored Sajma nameštaja, učenici su sa predmetnim nastavnicima obišli i Muzej 25. maj i Kuću cveća, gde su mogli da se informišu o značajnom periodu naše istorije.

U BUDIMPEŠTANSKOJ BOTANIČKOJ BAŠTI

Stručna ekskurzija tri odeljenja tehničara za pejzažnu ahitekturu (TPA 2/5, TPA 3/4, TPA 4/7) organizovana je u sredu, 10. oktobra 2018. godine, u Budimpešti.

U zlatom obojenom jesenjem danu, učenici su najpre posetili Botaničku baštu, u kojoj su uživali u čaroliji raznolikog zelenila, od za naše podneblje egzotičnih i neobičnih biljnih vrsta do svakodnevnih i prepoznatljivih.

Prešavši na desnu stranu Dunava Lančanim mostom, koji čuvaju lavovi, stigli su i do Budima, gde beskrajni lavirint stepeništa i prolaza vodi do brojnih arhitektonskih remek-dela ovog srednjovekovnog utvrđenja i odakle se pruža nezaboravan pogled na panoramu grada.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress