DELIRIJUM

Categories: Uncategorized

КАКО ДО САМОПОУЗДАЊА-корак по корак…

КАКО ДО САМОПОУЗДАЊА-корак по корак…

 

Тест самопоуздања: Колико га ви имате или немате?

Овај упитник помоћи ће вам да откријете колико имате ниско или високо самопоуздање. Резултати не одређују вас као особу , једноставно указују на ваше мишљење о себи… Read More…

OBRASCI ZA RAD NASTAVNIKA

Categories: Obrasci, Uncategorized

Školski časopis “Poliinfo” osvojio III nagradu

Školski časopis učenika i profesora Politehničke škole „Poliinfo“ dobio je treću nagradu na konkursu za najbolje srednjoškolske listove i časopise Srbije u školskoj 2015/16. godini. Konkurs svake godine  raspisuje Društvo za srpski jezik i književnost Srbije.

Konkurs za najbolje srednjoškolske listove i časopise Srbije, doneo je Politehničkoj školi priznanje za vredan rad i trud koji nastavnici i đaci ove škole ulažu dva puta u toku školske godine, u januaru i junu, kako bi iz štampe izašli novi brojevi časopisa „Poliinfo“. Ovaj list sadrži aktuelnosti iz školskih klupa, izveštaje sa putovanja, intervjue, vesti iz nauke, kulture i sporta i razne teme koje doprinose intelektualnom sazrevanju učenika. Piše se na četiri jezika — srpskom, mađarskom, hrvatskom i engleskom.

Branka Jovičić, profesorka srpskog jezika i književnosti: „Mi dugo radimo i pravimo ovaj list, međutim, sada smo prvi put poslali naša dva časopisa – godišnje izdanje, na konkurs. Evo, prvi put smo poslali i odmah smo dobili jednu lepu i začajnu nagradu. Ne može svaki broj biti podjednako zanimljiv a i mnogo toga zavisi od toga kakva su dešavanja u gradu. Ceo projekat je specifičan jer ne prati samo događaje u školi, nego deca za potrebe pisanja učestvuju u raznim dešavanjima van škole i susreću razne ličnosti koje prolaze i dotaknu naš grad.“

Ono po čemu se „Poliinfo“ razlikuje u odnosu na druge srednjoškolske časopise, jeste što učenici učestvuju u svim fazama izrade – od ideje do štampanja. Jubilarni, dvadeseti broj izaći će 27. januara, dok se svi prethodni, i nagrađeni, 18. i 19. broj, mogu pronaći na internet prezentaciji škole http://www.politehnickasu.edu.rs.

Categories: Uncategorized

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress